Ezt a hirdetést archiválták.

Nagy ház a Badacsony hegy lábánál

Badacsonytördemic Badacsony Debreczenyi u.4.
4 éve, 6 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó - Vendéglátás - Badacsonytördemic központ
    Badacsonytördemic, Badacsonytördemic központ
    Hirdetés szövege (Magyar) ELADÓ CSALÁDIHÁZ / KIVÁLLÓ BEFEKTETÉS -BADACSONYTÖRDEMICEN! Alapterület - 110 m² Telekterület - 1007 m² Balaton - Badacsonytördemic! KIVÁLLÓ LOKÁCIÓ! CSEND, NYUGALOM, BÉKE! BALATON, STRAND 5 PERC AUTÓVAL! Helyiségek: - Konyh...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Badacsonytördemic
    2 hónapja, 3 hete
    92 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4086719
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 600
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Eladnám vagy kisebb lakásokra cserélném Badacsonyi 600 nm házamat.
Az egész egység jelenleg panzióként működik, szép, csendes, jó közbiztonság.(ingatlannyilvántartásban lakóház).Engedélyezett meleg konyhával. A ház összkomfortos. A szobák nyári hűtése megoldott, (nem légkondi). Az udvar bazaltzúzalékkal van leszórva, 10 parkolóhely. Távirányítós kapu, a kerítés bazalt. Vasútállomás 200 méter, bolt 60 méter, orvosi rendelő 50 méter, templom 200 méter, kocsma 250 méter. Ház előtt megy el a Balatont megkerülő kerékpárút, szomszéd utcában az Országos Kéktúra útvonala.
A ház jelenleg népies jellegű. Igény esetén olcsón átalakítható minden célra. 8 tetőtéri szoba, ebből kettő egybe nyílik, erkélyes. Mindegyik szoba franciaágyas és privát fürdőszobás.
A földszinten étterem, ahol 54 fő is tud étkezni. Alatta 2 traktusú pince raktározási célra. A borházban le tud ülni 30 fő. Itt van kemence is ételkészítésre alkalmas, de ezt leszámítva, rendelkezik radiátoros és padló fűtéssel. A terem hőszigetelt. Alkalmas, rendezvények szervezésére. Nyári terasz 30 fős.
A wellness (finn és infraszauna, sóbarlang, masszázskád, öltözők). Az épület végében a földszinten van egy külön szoba, nyári dolgozók részére, és szerszámos kamra. [------]

Elhelyezkedés
Badacsonytördemic

Badacsony
Debreczenyi u.4.

 
Elhelyezkedés
Badacsonytördemic

Badacsony
Debreczenyi u.4.